نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ آئین نکوداشت هوشنگ عباسی با سخنرانی دکتر حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشتماه ۱۳۹۷ در پژوهشکده گیلانشناسی برگزار شد. دکتر حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، به عنوان میهمان ویژه مراسم، ضمن تبریک روز معلم گفت: به هر کسی که […]
آئین نکوداشت هوشنگ عباسی با سخنرانی دکتر حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشتماه ۱۳۹۷ در پژوهشکده گیلانشناسی برگزار شد.
دکتر حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، به عنوان میهمان ویژه مراسم، ضمن تبریک روز معلم گفت: به هر کسی که گچ در دست بگیرد نمی توان لقب معلم را داد. دکتر بلخاری ضمن تشکر و قدردانی از دکتر سروش اکبرزاده و دکتر موسوی برای برگزاری مراسم بزرگداشت این پژوهشگر برجسته گیلانی گفت: آدمهایی که دید وسیعی دارند، در صدد برگزاری چنین برنامههایی میروند. وی افزود: گیلان مهد فرهنگ و هنر است و علمای فرهیخته بسیاری در این استان سرسبز زندگی میکنند، از صمیم قلب امیدوارم که برگزاری چنین مراسم بزرگداشتی برای نکوداشت علما و بزرگان عرصههای مختلف علمی، فرهنگی و هنری کشورمان تداوم داشته باشد. رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ادامه داد: یکی از ویژگیهای خاص کشور ما این است که در طول تاریخ در سراسر کشور ما بزرگان و فرهیختگان بزرگی در همه نقاط ایران حضور داشتهاند، که مایه افتخار ما درتمام دنیا بودهاند و اسم کشور ما را در همه جای جهان حتی به تعبیری تا ثریا بالا بردهاند. دکتر بلخاری، در ادامه صحبتهایش به اختلاف نظر جدی افلاطون و ارسطو در یک مسئله خاص اشاره کرد و گفت: افلاطون علم را یادیگری نمیدانست و معتقد بود که علم یادآوری، ذکر و تذکر است. چون به اعتقاد افلاطون معلم فقط آن چیزی را که دانش آموز میداند به او یادآوری میکند. اما ارسطو برخلاف افلاطون علم را یادگیری میدانست و به استادش میگفت، دانشآموز وقتی وارد مدرسه میشود مانند لوحی نانوشته سفید و خالی است و معلم به وی علم را میآموزد. وی افزود: هدف من از بیان این موضوع این بود که به قول افلاطون باید در ذهن مخاطب علاقه به علم آموزی وجود داشته باشد تا آنچه که معلم میگوید به هدف اصابت کند. به عبارتی اگر ذهن و جان ما آماده پذیرش یادگیری نباشد کلام معلم بر ما اثر نمیکند و بر جان ما نمینشیند. وی در ادامه ضمن تشریح نظریههای مولانا در دفتر مثنوی در باب علم و فلسفه افزود: تدوام حیات انسان به علم و دانش بستگی دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.