نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : شنبه, ۱۷ آبان ۱۳۹۳ لبنان و اهالی رسانه، ادبیات و شعر با «جورج جرداق» روزنامهنگار، ادیب و شاعر و نویسنده مسیحی مجموعه کتابهای «امام علی(ع) صدای عدالت انسانی» وداع کردند. در مراسم یادبودی که عصر جمعه در کلیسای روم ارتدوکس منطقه اشرفیه بیروت پایتخت لبنان برای وداع با ادیب راحل جورج جرداق […]
لبنان و اهالی رسانه، ادبیات و شعر با «جورج جرداق» روزنامهنگار، ادیب و شاعر و نویسنده مسیحی مجموعه کتابهای «امام علی(ع) صدای عدالت انسانی» وداع کردند.
در مراسم یادبودی که عصر جمعه در کلیسای روم ارتدوکس منطقه اشرفیه بیروت پایتخت لبنان برای وداع با ادیب راحل جورج جرداق برگزار شد، نماینده سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان پیام تسلیت «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را خطاب به مردم لبنان، خانواده فقید، محبان جرداق و اصحاب فرهنگ تسلیم کرد. «حسن صحت» سرپرست رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان به نمایندگی از «محمد فتحعلی» سفیر ایران در این مراسم شرکت کرد. دراین مراسم اهالی رسانه، ادبا، شعرا، نویسندگان و شخصیتهای مذهبی، سیاسی و فرهنگی و خانواده این نویسنده مسیحی فرهیخته شرکت کردند. «حامد الخفاف» از مورخان لبنانی نیز به نمایندگی از آیت الله سیستانی در این مراسم حضور یافت. سخنرانان با ارج نهادن به جایگاه علمی، ادبی و فرهنگی جورج جرداق در عرصه فرهنگ و ادبیات و رسانه در لبنان، منطقه و جهان، مجموعه امام علی(ع) صدای عدالت انسانی را شاهکاری ماندگار توصیف کردند. سخنرانان با اشاره به نوشتهها و سرودههای جرداق از جمله «این شب من است» تاکید کردند که این نویسنده مسیحی تحت تاثیر امام علی(ع) قرار گرفت و با کتاب امام علی صدای عدالت انسانی و روائع نهج البلاغه عشق خود به این راد مرد تاریخ بعد از پیامبر گرامی(ص) را جاودانه ساخت. سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان با صدور بیانیهای درگذشت ادیب فقید، اندیشمند بزرگ و نویسنده مسیحی لبنانی مجموعه کتابهای « امام علی(ع) صدای عدالت انسانی» را تسلیت گفته است. «جورج سجعان جرداق» نویسنده، شاعر و روزنامهنگار مسیحی لبنانی که مجموعه «امام علی(ع) صدای عدالت انسانی» را به رشته تحریردر آورده است روز چهارشنبه گذشته و در سن ۸۴ سالگی در بیروت پایتخت لبنان درگذشت. جورج جرداق در سال ۱۹۳۱ میلادی در منطقه مرجعیون در جنوب لبنان متولد شد و در سال ۱۹۵۰پا به عالم رسانه گذاشت و در روزنامهها و مجلات الصیاد، الشبکه، الانوار، الکفاح العربی، الجمهور الجدید، الامن، المجله السعودیه و الوطن و القبس کویت فعالیت کرد و قلم زد. وی در سال ۱۹۶۰ میلادی تصمیم گرفت مجموعه کتابهای امام علی(ع) صدای عدالت انسانی را بنویسد. او این مجموعه را در ۵ مجلد تحت نامهای «علی و حقوق بشر»، «علی و انقلاب فرانسه»، «علی و سقراط»، «علی و دوران او» و «علی و قومیت عربی» به رشته تحریر در آورد و به عنوان پیوست این کتابها نیز «روائع نهج البلاغه» را نوشت. «میخائیل نعیمه» درباره کتاب امام علی(ع) و جورج میگوید: یقین دارم که نویسنده با تمام وجود و با وجدان و انصاف این کتاب را نوشته و در ترسیم چهره علی بن ابی طالب بی نهایت موفق شده و این میسر نشده است مگر اینکه تصویری زنده از این مرد بزرگ بعد از نبی گرامی(ص) پیش روی جورج بوده است. مجموعه امام علی(ع) تاکنون ۴ بار تجدید چاپ شده است و سه انتشاراتی در یک سال آن را منتشر کردند. تاکنون بیش از ۵ میلیون نسخه از این مجموعه چاپ و منتشر و به فارسی، اردو، فرانسه و اسپانیایی هم ترجمه شده است. این کتاب اولین بار توسط «سید هادی خسروشاهی» در سال ۱۳۴۲ به فارسی ترجمه و منتشر شد. پیکر جورج جرداق بعد از مراسم مذهبی یادبودش به زادگاهش مرجعیون درجنوب این کشور منتقل میشود تا در آرامگاه خانوادگی به خاک سپرده شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.