همایش نیکوداشت آیت الله رسولی محلاتی در اراک

تاریخ ایجاد : یکشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ کنگره بزرگداشت و نیکوداشت آیت الله هاشم رسولی محلاتی با عنوان «امین امام و رهبری» با حضور نمایندگان جمعی از مراجع تقلید ۲۷ و ۲۸ بهمن در اراک برگزار شد. در این کنگره نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، گفت: امروز جامعه ما نیازمند وجود پربرکت علمایی همچون […]

تاریخ ایجاد :

یکشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۰

aminvelayatکنگره بزرگداشت و نیکوداشت آیت الله هاشم رسولی محلاتی با عنوان «امین امام و رهبری» با حضور نمایندگان جمعی از مراجع تقلید ۲۷ و ۲۸ بهمن در اراک برگزار شد.

در این کنگره نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، گفت: امروز جامعه ما نیازمند وجود پربرکت علمایی همچون آیت الله سیدهاشم رسولی محلاتی است و وظیفه ما گسترش فرهنگ علوی و حسینی در دنیا است. – آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به شخصیت علمی و فرهنگی آیت الله رسولی محلاتی و کسب علم از محضر علمای بزرگی چون آیت الله بروجردی و امام خمینی، وجود این افراد را مایه برکت جامعه دانست …

آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به شخصیت علمی و فرهنگی آیت الله رسولی محلاتی و کسب علم از محضر علمای بزرگی چون آیت الله بروجردی و امام خمینی، وجود این افراد را مایه برکت جامعه دانست.
در این همایش نیکوداشت آیت الله جلالی خمینی نماینده ولی فقیه در شرق تهران و آیت الله محسنی اراکی از اساتید حوزه علمیه قم در سخنانی، علمای دینی را هدایت گر و روشنگر جامعه در ارائه الگوی مناسب از اسلام به جهان معرفی کردند.

همچنین آیت الله رسولی در این اجلاسیه، بزرگترین افتخار خود را شاگردی در محضر امام خمینی و علمای قرن حاضر دانست.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمدی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی با اشاره به جایگاه و شخصیت علمی این عالم ربانی، از آمادگی این وزارتخانه برای نشر و گسترش آثار علمای برجسته دینی کشور، خبر داد.

زندگینامه

سیدهاشم رسولی محلاتی فرزند حجت الاسلام آقا سیدحسین رسولی محلاتی، در ۱۳۰۹هـ.ش / ۲۸ رمضان ۱۳۴۸ هـ..ق در محله «زرگاه» شهر محلات متولد شد.. پدرش از ساکنان «خزاق» کاشان بود که به محلات مهاجرت کرد و در آنجا اقامت گزید. بعد برای تحصیل به قم رفت و در آنجا دروس سطح را نزد استادان بزرگی چون آیات عظام حائری یزدی، آقا سید محمدتقی خوانساری و حاج آقاحسین طباطبایی بروجردی فرا گرفت. در سال ۱۳۴۴ هـ.ش از قم به تهران آمد و در محله «درخونگاه» ساکن شد و در مسجد امام صادق(ع) به بیان احکام و معارف دینی پرداخت.سید هاشم که ایام نوجوانی را در این ایام می گذراند، مقدمات دروس حوزوی و بخشی از اصول را نزد پدرش و حاج آقا سید رحمان محلاتی فرا گرفت و بخشی از معانی و بیان را نزد استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، شهید آیت الله صدوقی و حجت الاسلام آقا شیخ اسدالله نوراللهی اصفهانی فرا گرفت. دروس خارج فقه را نیز نزد آیت الله بروجردی و امام خمینی فرا گرفت. نمونه ای از احکام صادره به آیت الله رسولی محلاتی عبارتند از: نمایندگی امام در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، انتصاب از طرف امام در دفتر ایشان برای پاسخگویی به سؤالهای شرعی، ماموریت از طرف امام در هماهنگ کردن و انسجام بین ائمه جمعه سراسر کشور و قوای اجرایی و غیراجرایی، انتصاب از طرف امام به عنوان یکی از مسئولان و اداره کنندگان دبیرخانه مرکزی ائمه جمعه کشور، انتصاب از طرف امام برای کمک رسانی به سیل زدگان استانهای جنوب کشور، انتصاب از سوی امام برای کمک رسانی جهت خانه سازی طلاب علوم دینی مشهد. دست نوشته امام در مورد ایشان بدین شرح است:
بسمه تعالی جناب حجت الاسلام آقای حاج سیدهاشم رسولی محلاتی دامت افاضاته
جنابعالی فردی می باشید متدین و درست، دانشمندی هستید محقق و به حمدالله تالیفات خوبی دارید، از دوستان باوفا و قدیمی من می باشید. سال ها در زمینه های مختلف زحمت کشیده اید. من به جنابعالی علاقه دارم و محبت های بسیار شما را فراموش نمی کنم. از آنجا که به شما اطمینان دارم، شما را از طرف خود وکیل نمودم تا در تمامی زمینه های شرعی طبق شرع انور عمل کنید. خداوند به شما پاداش خیر دهد. دست خدا به همراهتان.

والسلام علیکم و رحمت الله روح الله الموسوی الخمینی

آخرین ویرایش: ۹۰/۱۱/۳۰