نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : یکشنبه, ۲۷ آذر ۱۳۹۰ این همایش که پنجشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۰ در مسجد امام رضا(ع) ایوانکی برگزار شد، با حضور شخصیت هایی همچون آیت الله شیخ هادی نجفی از نوادگان علامه ایوان کی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان کشوری و استانی ادامه یافت. در این […]
این همایش که پنجشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۰ در مسجد امام رضا(ع) ایوانکی برگزار شد، با حضور شخصیت هایی همچون آیت الله شیخ هادی نجفی از نوادگان علامه ایوان کی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان کشوری و استانی ادامه یافت.
در این نشست آیت الله استادی طی سخنانی به تبیین ابعاد شخصیتی و اخلاقی این عالم فرزانه پرداخت و گفت: برگزاری این گونه همایش ها و نشست ها در واقع مقدمه ای برای تدین جامعه است.
وی افزود: علامه ایوان کی و خانواده ایشان از نظر معنویت و علم به درجه بسیار بالایی رسیده بودند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین اضافه کرد: در بزرگداشت علما علاوه بر جنبه های علمی آنها به جنبه های شخصی و معنوی شان نیز باید پرداخته شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر در ابعاد مختلف از جمله تلاش و کوشش در علم، تدین و معنویت از این خانواده درس بگیریم به سعادت دنیا و آخرت می رسیم.
امام جمعه ایوانکی نیز با تأکید بر ضرورت بزرگداشت علمای شاخص بلاد ابراز داشت: این مفاخر اسوه حسنه ای هستند که ما باید از آنها تاسی بگیریم و آنها را الگو قرار دهیم.
حجت الاسلام ابراهیم نیک صفت همچنین افزود: از نکاتی که در زندگی علامه ایوان کی بوده باید به عنوان یک اسوه حسنه درس بگیریم.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی گرمسار نیز در ادامه این همایش گفت: بیش از ۲۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی علامه محمد تقی ایوان کی ارسال شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سمنان، وی همچنین با اشاره به این که بیش از یک سال است که کار اجرایی این بزرگداشت در این اداره جهت شناساندن این چهره بزرگ آغاز شده است، بیان داشت: به منظور تجلیل از مفاخر و آثار ارزشمند آنان دبیرخانه ای در استان ها تشکیل شده که آن در استانداری ها مستقر است.
در این مراسم بزرگداشت، از تندیس این عالم برجسته نیز رونمایی شد و همچنین مقرر شد تندیس علامه ایوان کی در یکی از میادین شهر ایوانکی به نام ایشان نصب شود.
در حاشیه این مراسم که با حضور آیت الله استادی از اساتید برجسته حوزه علمیه، آیت الله شیخ هادی نجفی از نوادگان علامه ایوان کی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار سمنان و جمعی از مسئولان کشوری و استانی همراه بود، همچنین نمایشگاه کتابی جهت معرفی شخصیت علامه محمد تقی ایوان کی و خاندان شان وی برپا شد.
در این نمایشگاه ۶۷ عنوان کتاب از علامه ایوان کی و خاندان ایشان به نمایش درآمد که ۲۰ عنوان کتاب از آثار نسل ششم ایشان، آیت الله شیخ هادی نجفی می باشد.
همچنین در این همایش از کتاب شیخ محمدتقی نجفی اصفهانی و خاندان شان هم رونمایی شد. در ادامه این مراسم، مصطفی کواکبیان، نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر این که مرحوم علامه ایوان کی از شخصیت های اصولی بسیار مهم است، اظهار داشت: مرحوم علامه ایوان کی ازجهت خاندان، اساتید، مباحث فقه و اصول و مهاجرت های ایشان و شاگردانی که تربیت کردند دارای فضیلت است.
وی همچنین افزود: نقش ایشان در اصفهان و ترویج اصول فقه در این شهر توسط وی برجسته بوده است و ایشان یکی از تاثیرگذاران نهضت ضد اخباری گری بودند.
آیتالله محمدتقی ایوانکی در سال ۱۱۸۵ در ایوانکی دیده به جهان گشود و در سال ۱۲۴۸ قمری در اصفهان به رحمت ایزدی رفت، ایشان برای تعلیم و تربیت و ارتقای سطح علمی خود به نجف عراق سفر کرد و پس از بازگشت به ایران به اصفهان رفت و در آنجا از دنیا رفت.
از این عالم ربانی ۱۲ اثر ارزشمند برجای مانده و علاوه بر این شاگردانی همانند ملاهادی سبزواری و میرزای شیرازی را تربیت کرده است.
مقبره این فقیه عالیقدر در تخت سلیمان اصفهان واقع است.
Hآخرین ویرایش: ۹۰/۹/۲۷
این مطلب بدون برچسب می باشد.