نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : دوشنبه, ۱۳ دی ۱۳۹۵ نمایشگاه هنرمندان تصویرساز در نگارخانه مس شهر سرچشمه کرمان برپاشد. در این نمایشگاه ۴۴ اثراز ۲۴ هنرمند تصویرساز برگرفته از آثار استاد باستانی پاریزی به نمایش گذاشته شد. پیروز ارجمند مشاور فرهنگی و گردشگری اتاق بازرگانی ایران در آیین گشایش این نمایشگاه اعلام کرد: از یک سال پیش […]
نمایشگاه هنرمندان تصویرساز در نگارخانه مس شهر سرچشمه کرمان برپاشد.
در این نمایشگاه ۴۴ اثراز ۲۴ هنرمند تصویرساز برگرفته از آثار استاد باستانی پاریزی به نمایش گذاشته شد.
پیروز ارجمند مشاور فرهنگی و گردشگری اتاق بازرگانی ایران در آیین گشایش این نمایشگاه اعلام کرد: از یک سال پیش طرحهایی در زمینه استاد باستانیپاریزی آغاز کردیم که آغازین گام آن «آینهدار دوران» کار گروهی هنرمندان تصویرساز بود و بعد از این پروژه درصدد هستیم که با همکاری مس سر چشمه و دانشگاه تهران جایزهتصویرگری باستانیپاریزی را برگزار کنیم. وی افزود: کارهای اولیه این جایزه انجام شده است و منتظر امضای نهایی تفاهمنامه هستیم که بزودی انجام خواهد گرفت. او با اشاره به این که شهر پاریز در محور فرهنگی میتواند مرکز فرهنگی شود،گفت:خانه پدری استاد باستانیپاریزی تبدیل به موزه استاد میشود. ارجمندافزود: پدر استاد باستانی پاریزی ۹۹ سال پیش مدرسهای ساخت که تبدیل به خانه فرهنگ و هنر میشود که بخشی از فرهنگ پاریز را احیا خواهد کرد. به گفته مشاور فرهنگی و گردشگری اتاق بازرگانی ایران پاریز صنایعی از جمله گلیم، نمدمالی و طرح فرش ویژه خود را دارد که ایجاد خانه فرهنگ در پاریز میتواندمحل آموزشهای هنری برای جوانان و نوجوانان و نیز موزه مردمشناسی شود.وی اعلام کرد: همچنین بنای یادبودی به مسابقه گذاشته میشود که به یاد دو بزرگ پاریز شهید الله دادی و استاد باستانیپاریزی است. این استاد دانشگاه و پژوهشگر با اشاره به این که آثار استاد در موزه تهران به ثبت رسیده است، افزود: امیدواریم با تاسیس موزه این آثار به موزه باستانیپاریزی انتقال یابد.ارجمند یادآور شد: برای ثبتنام این استاد در دایره المعارف بزرگ اسلامی نیاز به همت مجموعه مس سرچشمه و فرهیختگان استان داریم. وی در ادامه از بنای موزه چهار استاد خبر داد وگفت: این استادان روحالله خالقی، روحالامینی، باستانیپاریزی و هوشنگ مرادیکرمانی هستند.او با اشاره به این که طرح تاسیس بنیاد استاد را هم پیگیری خواهیم کرد،گفت: در راستای توسعه ورونق اقتصادی در بخش هنر، سند توسعه اقتصادی هنر در دست تدوین است که یکی از سرفصلهای این سند قیمت گذاری واقعی بر روی آثار تولید شده توسط هنرمندان است.
ارجمند درادامه اعلام کرد: اگر قیمت گذاری واقعی آثار هنرمندان مشخص شود در میزان رفاه و امنیت اقتصادی هنرمندان تأثیرگذار است.
وی افزود: بخش کمیسیون گردشگری در اتاق بازرگانی ایران می تواند در مورد آثار هنرمندان در حوزههای صنایع دستی، مجسمه سازی، نقاشی، خوشنویسی و… مشاوره بدهد لذا در این بخش سیاست گذاریهایی در راستای دفاع از حقوق هنرمندان در حال شکل گیری است.
مشاور فرهنگی و گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران یاد آورشد: از آنجا که هنرمندان در بخش دولتی حمایت نمی شوند پس بخش خصوصی وارد عمل می شود و آثار آنها را با قیمت واقعی خریداری می کند که به رونق اقتصاد هنرمندان کمک خواهد شد.
ارجمند درباره پته و صنایع دستی کرمان گفت: آثار هنری در عصر حاضر باید تنوع داشته باشند، در تولید پته در قدیم از یک رنگ و بافت تکراری استفاده می شد ولی در حال حاضر این رنگها جوابگوی نسل جوان نیست. وی تاکید کرد: جوانان باید ذائقه شناسی کنند تا با ارائه طرحهای نوین و جدید به تولید کنندگان آثار هنری، محصولات مورد سلیقه نسل جوان با زیبایی ویژه در بازار عرضه شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.