نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : یکشنبه, ۰۵ آبان ۱۳۹۲ مراسم پرده برداری از سردیس دکتر محمد قریب، پدر طب اطفال ایران با حضور وزیر بهداشت و علیرضا مرندی، شاگرد دکتر قریب در پارک علم و فناوری پردیس برگزار شد. طرح نصب سردیس شخصیتهای برتر علمی و فناوری در بوستان دانشمندان پردیس از سال ۸۶ آغاز شده است که به منظور ارج نهادن […]
مراسم پرده برداری از سردیس دکتر محمد قریب، پدر طب اطفال ایران با حضور وزیر بهداشت و علیرضا مرندی، شاگرد دکتر قریب در پارک علم و فناوری پردیس برگزار شد.
طرح نصب سردیس شخصیتهای برتر علمی و فناوری در بوستان دانشمندان پردیس از سال ۸۶ آغاز شده است که به منظور ارج نهادن به زحمات و تلاشهای دانشمندان مطرح ایران و جهان در حوزههای مختلف علوم و فناوری در پارک علم و فناوری پردیس انجام میگیرد.
بر اساس این طرح، نماد دانشمندان و محققان علوم مختلف از هر یک از کشورهای جهان در زمان گذشته و حال که در راستای خدمت به بشریت تلاش کرده و توانستهاند و در راستای پیشبرد علم گامی مهم برداشتهاند و برای کشور خود افتخار بیافرینند و در سطح ملی و جهانی شناخته شده باشند پس از پردهبرداری در محل بوستان دانشمندان نصب میشوند.
نصب این تندیسها این موضوع در شورایی متشکل از پارک فناوری پردیس، فرهنگستان علوم و بنیاد ملی نخبگان و غیره مورد بررسی قرار میگیرد و قرار است که از هر کشور تندیس یک دانشمند در این بوستان نصب شود اما از کشور خودمان هر سال تندیس یک دانشمند در بوستان دانشمندان نصب میشود.تا کنون سردیس چهار دانشمند با حضور مقامات رونمایی و در بوستان دانشمندان نصب شده است، اما در نهایت قرار است ۷۰ سردیس از کشورهای مختلف دنیا در این بوستان نصب شود.
اولین تندیس مربوط به دکتر ویکتور هامبار تسومیان، ستارهشناس نامی کشور ارمنستان بود که در سال ۸۷ پردهبرداری شد.
در ادامه اجرای پروژه تجلیل از دانشمندان جهان در پارک فناوری پردیس سال ۸۸ نیز از سردیسهای پروفسور سیدحسین میرشمسی و پروفسور جوزف پیلور، برنده آمریکایی جایزه نوبل فیزیک در سال ۱۹۹۳ پردهبرداری شد.
پروفسور جیسیبوس دانشمند شهیر هندی که وی را یکی از پایهگذاران علم رادیو میدانند و تلاشهای زیادی نیز در حوزه الکترونیک و بیوفیزیک داشته است چهارمین دانشمندی است که تندیس او با حضور رئیس مجلس هند و معاون علم و فناوری کشورمان در سال ۹۰ رونمایی شد.
در راستای نصب تندیس در مجموعه پارک علم و فناوری پردیس تاکنون بیش از ۴۰ کشور، شخصیتهای علمیشان را معرفی کردهاند و به گفته رئیس پارک علم و فناوری پردیس، سال آینده تندیس دکتر غلامحسین مصاحب به عنوان یک ریاضیدان برجسته مورد رونمایی قرار میگیرد.
در روز ۴ آبان ماه طی مراسمی با حضور وزیر بهداشت و رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و جمعی از پزشکان برجسته،سردیس دکتر محمدقریب، پدر طب اطفال ایران در این پارک فناوری پرده برداری شد
زندگینامه
دکتر محمد قریب در سال ۱۲۸۸ در تهران متولد شد. وی از پزشکان متخصص طب اطفال ایران و بنیانگذار طب نوین اطفال و بیمارستان مرکز طبی کودکان است.
پدر طب اطفال ایران لقبی است که بر اساس خدمات ارزنده وی در راستای ارتقای سلامت کودکان و ابداع روشهای جدید به وی تعلق گرفته است.
دکتر محمد قریب به دریافت نشان دانش از دانشگاه تهران و نشان درجه اول فرهنگ از وزارت آموزش و پرورش و نشان عالی لژون دونور از دولت فرانسه نائل شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.