نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : چهارشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۰ کنگره بین المللی بزرگداشت آخوند ملا محمد کاظم خراسانی که روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۲۳ و ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۰ در قم برگزار می شود، با خیر مقدم جناب حجت الاسلام دکتر احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی و سخنرانی حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ حضرت […]
کنگره بین المللی بزرگداشت آخوند ملا محمد کاظم خراسانی که روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۲۳ و ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۰ در قم برگزار می شود، با خیر مقدم جناب حجت الاسلام دکتر احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی و سخنرانی حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ حضرت آیت الله شیخ صادق آملی لاریجانی؛ آیت الله آصفی، نماینده مقام معظم رهبری در عراق؛ آقای دکتر حسن عیسی، نماینده کشور عراق؛ آقای شیخ حسن عبدالساتر، نماینده کشور لبنان؛ آیت الله حجت، نماینده کشور افغانستان؛ سخنرانی علمی نماینده دانشگاهیان، آقای دکتر سید محمد اصغری؛ سخنرانی رئیس محترم کتابخانه و موزه مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام رسول جعفریان ادامه خواهد داشت.
همچنین در این نشست دو روزه، نرم افزار آخوند خراسانی؛ مجموعه آثار و منشورات کنگره آخوند خراسانی به همکاری و مساعدت مرکز تحقیقات کامپیوتری اسلامی نور رو نمایی خواهد شد.
برگی از زندگی آخوند ملا محمد کاظم خراسانی
آخوند ملامحمد کاظم خراسانی، معروف به آخوند خراسانی در سال ۱۲۵۵ قمری در مشهد تولد یافت. پس از تحصیلات مقدماتی در ۲۲ سالگی، در سال ۱۲۷۷ قمری به تهران رفت و در نزد اساتید آن زمان به فراگیری درس حکمت پرداخت و پس از یک سال و نیم، در ذیحجه ی ۱۲۷۸ برای تکمیل تحصیلات در فقه و اصول به نجف رفت . در آنجا از شاگردان حاج میرزا محمد حسن شیرازی بود و خیلی مورد توجه او بود. بعد از این که میرزا شیرازی به سامرا رفت، خودش در نجف ماند و مشغول به تدریس شد و از مدرسین عالی فقه و اصول گردید. آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی، آیت الله حاج آقا حسین بروجردی و آیت الله حاج آقا حسین قمی ، از جمله شاگردان وی بودند . مرحوم میرزای شیرازی ، مقام علمی او را به طلاب گوشزد می نمود و بعد از چندی خود او از مراجع تقلید گردید. به واسطه ی مساعی و فتوای او و چند نفر از علمای دیگر بود که سلطنت استبدادی تبدیل به مشروطیت شد. از تألیفات او «کفایه الاصول» می باشد که از کتاب های بسیار مهم در حوزه ی علمیه است که بسیاری از علما شرح های مفصلی بر آن نوشته اند. ایشان در سپیده دم روز سه شنبه ۲۰ ذی حجه ۱۳۲۹ قمری/ ۲۱ آذر ماه ۱۲۹۰ شمسی/ ۱۲ دسامبر ۱۹۱۱میلادی، در شهر نجف وفات یافته و در مقبره ی حاج میرزا حبیب الله رشتی به خاک سپرده شد .
آخرین ویرایش: ۹۰/۹/۲۳
این مطلب بدون برچسب می باشد.