رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در مراسم نکوداشت استاد غلامحسین یوسفی «ناقوس» گفت:

«فرهنگ» و «هنر» در «بیرجند» نهادینه شده است

آئین نکوداشت استاد غلامحسین یوسفی متخلص به «ناقوس»؛ شاعر و ادیب برجسته بیرجندی با حضور گسترده استادان زبان و ادب فارسی و فعالان فرهنگی و هنری استان خراسان جنوبی در دانشگاه «بیرجند» برگزار شد. محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی طی سخنانی در این آئین باشکوهِ ادبی گفت: «بیرجند» شهر «فرهنگ» است و […]

آئین نکوداشت استاد غلامحسین یوسفی متخلص به «ناقوس»؛ شاعر و ادیب برجسته بیرجندی با حضور گسترده استادان زبان و ادب فارسی و فعالان فرهنگی و هنری استان خراسان جنوبی در دانشگاه «بیرجند» برگزار شد.
محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی طی سخنانی در این آئین باشکوهِ ادبی گفت: «بیرجند» شهر «فرهنگ» است و به یقین، «فرهنگ» و «هنر» در این دیار نهادینه شده است. اگر درگذشته فقط به «توس» نگریسته می شد، لیکن امروز شایسته است که در کنار آن به «خوسف» در خراسان جنوبی هم عنایت ویژه نمود و جایگاه این خطه و مقام علمی و فرهنگی بزرگان آن از جمله «ابن حسام خوسفی» را گرامی داشت.
او درادامه سخنان خود گفت: امیدواریم در مسیر پاسداشت حکیم فردوسی، این جریان و رویداد ملی از «توس» به «خوسف» و از «خوسف» به «ناقوس» ها کشیده شود و جایزه ملی حکیم فردوسی نیز به زودی طراحی و به فردوسی پژوهان ایرانی و پارسی زبان اهدا گردد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه ادبی استاد غلامحسین یوسفی متخلص به «ناقوس» اظهار کرد: استاد یوسفی، یکی از شخصیت‌ها و چهره های برجسته فرهنگی استان خراسان جنوبی است که شعر و اندیشهِ وی عامل تقویت هویت فرهنگی مردمان این دیار نیز هست.
او تأکید کرد: استاد یوسفی، شاعری تمام عیار بود که بخش عمده‌ای از اشعار خود را در وصف ائمه اطهار علیهم السلام به سرایش درآورد و می توان گفت که بعد از «ابن حسام خوسفی» در منطقه بیرجند هنوز شاعری چون این استاد فقید ظهور نکرده است.
در پایان این آئین نکوداشت با حضور رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان جنوبی و جمعی از شاعران و فعالان فرهنگی استان از شناسنامه هویتی مرحوم غلامحسین یوسفی رونمایی شد.