نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : دوشنبه, ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ دکتر محمدمهدی احمدی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیران انجمن دیدار و گفتگو کرد. دکتر محمدمهدی احمدی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی با آقای حسین شاکری، قائممقام انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و دکتر نادره […]
دکتر محمدمهدی احمدی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیران انجمن دیدار و گفتگو کرد.
دکتر محمدمهدی احمدی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی با آقای حسین شاکری، قائممقام انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و دکتر نادره جلالی، مدیر روابط عمومی انجمن روز یکشنبه ۲۹ فروردینماه ۱۳۹۵ دیدار و گفتگو کرد. دکتر احمدی در ابتدا با اظهار خشنودی از انتصاب آقای شاکری به سمت قائممقام انجمن گفت: امیدوارم با استفاده از تجربیات ارزنده و شناخت طولانیمدت حضرتعالی از حوزههای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانهای کشور و با توجه به اعتماد ویژه آقای دکتر جنتی، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی بتوانید در برنامهریزی، اجرا و فعالسازی شعب استانی و امور بینالملل انجمن گامهای جدی برداشته و اطمینان داشته باشید که حوزههای ستادی وزارت فرهنگ از هیچگونه کمکی در این زمینه دریغ نخواهد کرد. وی بهکارگیری و استفاده از نیروهای کارآمد علمی و تجربی انجمن را در مسئولیتهای مختلف از سیاستهای جدی دوره جدید فعالیتهای انجمن برشمرد و افزود: این امر قطعاً بر توان کاری مجموعه نیز خواهد افزود. دکتر احمدی از انجمن بهعنوان قدیمیترین انجمن علمی کشور که سابقه دیرینهای در زمینه پاسداشت و تکریم مفاخر ملی دارد، یاد کرد و گفت: بیگمان مفاخر علمی و فرهنگی هر استان در رشد فرهنگ و تعالی کشور و گسترش تمدن و فرهنگ ایران اسلامی نقش مهم و برجستهای داشتهاند. از این رو باید از هر نوع امکاناتی در جهت معرفی این مفاخر بهره برد. زیرا الگوسازی فرهنگی که قسمتی از کارکرد پاسداشت و پرداخت به بزرگان و مفاخر است به جهت الگوسازی بومی برای جوانان امروزی و نسل آینده امری مهم و ضروری است و اثرات بسیار سازندهای در روند الگو پذیری آنان و آشنایی با هویت ملی و مذهبی خود خواهد داشت. مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با توجه به این که یکی از اهداف مهم این انجمن الگوسازی برای نسل جوان و جلوگیری از گسست فرهنگی میان دو نسل است، یادآور شد: اگرچه در دیگر سازمانها و نهادهای فرهنگی و دانشگاهی در تهران و استانهای مختلف کشور اقداماتی در این باره صورت گرفته و میگیرد ولی این امر از رسالت خطیر انجمن در این زمینه نمیکاهد. دکتر احمدی تأکید کرد: با توجه به پتانسیلهای بسیاری که در استانهای کشور وجود دارد بایستی شعب استانی انجمن بیش از پیش فعال شده زیرا تا حد مطلوب راهی طولانی در پیش است. وی در پایان با ذکر این نکته که برخی از این مفاخر استانی، در سطح بینالمللی نیز شناخته و مهم هستند، بار دیگر بر اهمیت و نقش تنگاتنگ شعب استانی انجمن با مرکز تأکید ورزید و در زمینه بینالمللی نیز خواهان گسترش حضور فعال انجمن در این راستا شد.
قائممقام انجمن نیز ضمن تشکر از حضور دکتر احمدی در انجمن و با اشاره به نشست و مذاکرات قبلی خود پیرامون فعالسازی شعب استانی انجمن اظهار امیدواری کرد انجمن بتواند با استفاده از رهنمودها و تجربیات ارزنده حضرتعالی بیش از گذشته به اهداف عالی خود نزدیکتر شده و در تحقق اهداف خود بکوشد. دکتر جلالی نیز معرفی ایرانشناسانی را که سهمی بسزا در نفوذ و گسترش زبان و ادبفارسی و فرهنگ و تمدن اسلامی داشتهاند، از اهداف و اولویتهای مهم انجمن برشمرد و گفت: انجمن مراسم بزرگداشت دو تن از ایرانشناسان بنام هندوستان و تاجیکستان را در پیش رو دارد که هر یک دارای آثار ارزشمندی هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.