نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : یکشنبه, ۰۸ بهمن ۱۳۹۱ مسعود بهنام، صدابردار و صداگذار پیشکسوت سینمای ایران و مدیر استودیو بهمن ۶ بهمن ماه ۱۳۹۱ در منزل خود در تهران در سن ۵۷ سالگی دار فانی را وداع گفت. پیکر مسعود بهنام یکشنبه ۸ بهمن ماه ۱۳۹۱ ساعت ۹:۳۰ از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشییع میشود. انجمن آثار و مفاخر فرهنگی درگذشت این پیشکسوت هنرمند را به جامعه هنری کشور تسلیت عرض می […]
مسعود بهنام، صدابردار و صداگذار پیشکسوت سینمای ایران و مدیر استودیو بهمن ۶ بهمن ماه ۱۳۹۱ در منزل خود در تهران در سن ۵۷ سالگی دار فانی را وداع گفت.
پیکر مسعود بهنام یکشنبه ۸ بهمن ماه ۱۳۹۱ ساعت ۹:۳۰ از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشییع میشود.
انجمن آثار و مفاخر فرهنگی درگذشت این پیشکسوت هنرمند را به جامعه هنری کشور تسلیت عرض می نماید.
سازمان توسعه سینمایی سوره طی پیامی درگذشت این پیشکسوت را تسلیت گفت: در آستانه برگزاری سی و یکمین جشنواره فیلم فجر سینمای ایران یکی از بهترین فعالان عرصه صدا را از دست داد. سینماگر عزیزی که در «حوض نقاشی» در کنار حوزه هنری بود و آخرین یادگارش را در این فیلم ثبت کرد.
در متن پیام تسلیت محمدرضا عباسیان، دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر نیز آمده است: مسعود بهنام بخشی از تاریخ سینمای ایران بود که امروز دیگر در میان ما نیست. خدمات بهنام به سینما و تلاش های او برای ارتقاء این سینما، بویژه، در عرصه بروز رسانی امکانات و بالا بردن فن آوری های سینمایی، نقش و تاثیر بسیاری داشت و به یقین، آثار این خدمات تا سال ها ادامه خواهد یافت.
تلاش های بهنام صدای سینمای ایران را واضح و شفاف به گوش بسیاری رساند و کمک شایانی کرد تا صدای سینمای ایران بهتر شنیده شود.
برگی از زندگی مسعود بهنام
مسعود بهنام سال ۱۳۳۴ در شهر کرمانشاه متولد شد. وی فارغ التحصیل مدرسه عالی تلویزیون و سینما سال ۱۳۵۴ بود و کار سینما را از سال ۱۳۶۵ با صدابرداری “شبح کژدم” وهمکاری کیانوش عیاری آغاز کرد؛ وی همچنین مدیر استودیو بهمن بود.
مسعود بهنام صداگذاری و میکس فیلم هایی همچون سعادت آباد، شب یلدا ، نسل سوخته ، بودن یا نبودن، زیر نور ماه و دوئل، چهارشنبه سوری و سفر به چزابه و … را در کارنامه خود دارد.
همچنین دو فیلم ابرهای ارغوانی ساخته سیامک شایقی و حوض نقاشی به کارگردانی مازیار میری از این مرحوم در جشنواره فجر امسال به نمایش درمی آید.
سیمرغ بلورین بهترین صدا گذاری را هم در سال ۱۳۵۷ برای فیلم «برادههای خورشید» از پانزدهمین جشنوارهی فیلم فجر گرفت و در جشن خانه سینما مراسم بزرگداشتش دو سال قبل برگزار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.