نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : یکشنبه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ مراسم نکوداشت غلامعباس توسلی، استاد جامعهشناسی سهشنبه پنجم خردادماه در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار میشود. به پاس مقام علمی و تلاش دانشگاهی دکتر غلامعباس توسلی موسسه فرهنگی هنری آرین سلام با همکاری تعدادی از فرهیختگان و انجمنهای علمی علوم انسانی کشور، هشتادمین زادروز این استاد بزرگ را […]
مراسم نکوداشت غلامعباس توسلی، استاد جامعهشناسی سهشنبه پنجم خردادماه در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار میشود.
به پاس مقام علمی و تلاش دانشگاهی دکتر غلامعباس توسلی موسسه فرهنگی هنری آرین سلام با همکاری تعدادی از فرهیختگان و انجمنهای علمی علوم انسانی کشور، هشتادمین زادروز این استاد بزرگ را گرامی میدارد.
غلامعباس توسلی، جامعهشناس برجسته ایرانی است. وی تاکنون بیست جلد کتاب تألیف کرده که برخی از آنها مانند نظریههای جامعهشناسی، جامعهشناسی کار و شغل، جامعهشناسی دین و … به چاپهای مکرر رسیدهاند. وی همچنین در حدود شصت مقاله علمی ـ پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بینالمللی منتشر کرده است و فعالیتهای علمی خود را همچنان ادامه میدهد.
کتاب «جامعهشناسی کار و شغل» نخستین کتابی است که در این حوزه از سوی غلامعباس توسلی نوشته شده است. چاپ نخست این کتاب در سال ۱۳۷۵ صورت گرفته است. جامعهشناسی که به تدریج از رویکردهای صرفاً نظری به عرصه کار و عمل پرداخته در جامعهشناسی کار و مشاغل زمینه گسترده و باروری یافته است که ساختار روابط اجتماعی را ـ که در عرصه جدید اهمیت ویژه و روز افزون پیدا کرده است ـ نشان میدهد و بسیاری از نارسائیها و ضعفهای حیات فردی و اجتماعی انسان را ـ که در نبود کار و فعالیت ثمر بخش به کژ رفتاری و آسیبهای اجتماعی و مشاغل کاذب منجر میشود ـ آشکار میسازد، به این ترتیب جامعهشناسی کار و شغل از دستاوردهای و فراوردهای عصر صنعت به شمار میرود. این کتاب از حدود سه دهه پیش توسط دکتر توسلی در واحدهای درسی رشته علوم اجتماعی گنجانده شده است. این کتاب از سوی سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت) منتشر شده و بارها به تجدید چاپ رسیده است.
کتاب «جامعهشناسی شهری» نیز عنوان اثر دیگری از توسلی است که در زمان انتشار خود از نخستین کتابهای جامعهشناسی شهری و حتی از بهترین کتابهای این موضوع بوده است. این کتاب تقریبا اهداف درس جامعهشناسی را پوشش میدهد و در اصل برای واحد درسی مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور تدوین شده است.
بر اساس این گزارش، علاقهمندان برای حضور در این مراسم میتوانند به خانه اندیشمندان علوم انسانی واقع در خیابان استاد نجات الهی (ویلا)، نبش ورشو، سالن همایش خانه اندیشمندان علوم انسانی مراجعه کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.