نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : سه شنبه, ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ اولین جلسه هیأت مدیره جدید انجمن آثار و مفاخر فرهنگی روز سهشنبه ۲۵ خردادماه۱۳۹۵ در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد. در این جلسه ابتدا دکتر محقق رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی پیرامون پیشینه انجمن و اقدامات انجام شده از ابتدا تاکنون به صورت […]
اولین جلسه هیأت مدیره جدید انجمن آثار و مفاخر فرهنگی روز سهشنبه ۲۵ خردادماه۱۳۹۵ در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد.
در این جلسه ابتدا دکتر محقق رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی پیرامون پیشینه انجمن و اقدامات انجام شده از ابتدا تاکنون به صورت گذرا مطالبی بیان کرد و به طور خاص با توجه به بزرگداشت شخصیتهای علمی-فرهنگی به گوشهای از آثار منتشره در این حوزه اشاره نمود. پس از آن حسین شاکری قائم مقام انجمن به ارائه گزارش آماری از وضعیت موجود انجمن در بخشهای نیروی انسانی و اعتباری و نیز برنامههای آتی فرهنگی-پژوهشی پرداخت. همچنین ساماندهی فعالیتها از طریق تهیه و تدوین و تصویب شیوه نامهها و دستورالعملهای کاری در حوزه وظایف انجمن موضوع جدی و پیش روی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی دانسته شد. پس از آن دکتر مظاهری رئیس هیأت مدیره به دو موضوع اصلی توجه به فعالیتهای بینالمللی و حضور و ساماندهی سمینارها و بزرگداشتهای بینالمللی در داخل و خارج کشور و نیز ارتباط با مراکز آکادمیک و تحقیقاتی و پژوهشی پرداخته و ورود هیأت مدیره را به این موضوعات اساسی جدی و قابل توجه دانست. در ادامه آقای دکتر شهرستانی عضو دیگر هیأت مدیره خواستار توسعه مفهوم فرهنگ در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی شد و اظهار امیدواری کرد که در برنامههای آتی انجمن حوزههای دیگر علوم انسانی نیز مورد توجه قرار گیرد. در پایان آقای دکتر مهدی احمدی عضو جدید هیأت مدیره اعلام آمدگی کامل برای سمت و سو دادن فعالیتهای استانی و مدیران محترم کل استانی را به بزرگداشت مفاخر استانی نمود و خواستار تعامل بیشتر انجمن با دفاتر استانها گردید. در ادامه وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو هیأت امنای انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ضمن خوشآمدگویی به حضار به بیان دیدگاههای خود در این حوزه پرداخت. اهم موضوعات سخنان وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع هیأت مدیره انجمن از این قرار است: ۱- تدارک بزرگداشتی درخور شأن و جایگاه دکتر مهدی محقق رئیس انجمن که خود از مفاخر فرهنگی معاصر به حساب میآیند. ۲- تشکیل جلسات هیأت مدیره به شکل منظم و پرداختن به مسائل اساسی ۳- ساماندهی نیروی انسانی انجمن و حرکت در جهت کوچکسازی چارت و بسنده کردن به حداقل نیروی انسانی و استفاده از نیروهای کیفی در قالب قراردادهای پروژهای ۴- ضابطهمند کردن کارها از طریق تهیه شیوه نامهها و دستورالعملها بگونهای که هیچ کاری در انجمن به شکل سلیقهای انجام نشود. ۵- در حوزه بینالملل اهتمام جدی داشته باشید به شخصتهایی که در حوزه تمدنی ایران فعالیت کردهاند. این افراد شناسایی شوند و کنگرههای بینالمللی برای آنها تدارک دیده شود همچون نظامی گنجوی تا از ثبت بینالمللی آنها به نام کشورهای دیگر جلوگیری شود. ۶- ارتباط با دانشگاهها به ویژه در جهت تعیین موضوع پایاننامه برای دانشجویان دوره دکتری و در نهایت چاپ اثر آنها در جهت معرفی یکی از مفاخر فرهنگی ۷- از طریق آقای دکتر احمدی مدیران کل در ادارات کل دفتری را به نام دفتر انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان اختصاص داده و بهطور جدی به شناسایی و معرفی و بزرگداشت مفاخر استانی اقدام شود. ایشان اعلام فرمودند که اینجانب از افزایش اعتبارات عمرانی و جاری انجمن حمایت میکنم. در پایان جلسه احکام عضویت هیأت مدیره توسط وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی به اعضای محترم اهداء گردید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.