نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : چهارشنبه, ۱۳ دی ۱۳۹۱ آقای دکتر سبحانی، سرکنسول ایران در کراچی با دکتر محمد جواد ادبی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی دیدار کرد. در این دیدار که روز سه شنبه ۲۱دی ماه ۱۳۹۱ با حضور مهدی جمالی، معاون پژوهش و برنامه ریزی، کاوه منصوری، معاون پشتیبانی و توسعه منابع، حسین ادبی، مدیر […]
آقای دکتر سبحانی، سرکنسول ایران در کراچی با دکتر محمد جواد ادبی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی دیدار کرد.
در این دیدار که روز سه شنبه ۲۱دی ماه ۱۳۹۱ با حضور مهدی جمالی، معاون پژوهش و برنامه ریزی، کاوه منصوری، معاون پشتیبانی و توسعه منابع، حسین ادبی، مدیر امور استانها و اکرم رزمجو، مدیر امور بین الملل انجمن در محل انجمن برگزار شد، دکتر ادبی پیرامون گسترش تعاملات فرهنگی ایران و پاکستان با آقای سبحانی به بحث و تبادل نظر پرداخت.
سرکنسول ایران در کراچی در ایران ضمن بازدید از کتابخانه انجمن و مشاهده آثار انجمن به زبان اردو ابراز خرسندی کرد.
وی از همکاری های مشترک در زمینه فعالیتهای فرهنگی استقبال نمود و چاپ آثار ارزشمند ایرانی به زبان اردو و فارسی را گامی مهم در معرفی و ترویج فرهنگ ایران در پاکستان دانست.
حجت الاسلام ادبی نیز اظهار داشت: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی به عنوان سازمانی مهم که رسالت خطیر معرفی، پاسداشت و تجلیل از مفاخر ایرانی به جهانیان را بر دوش دارد، آماده برگزاری مراسم بزرگداشت عالمان، اندیشمندان و مفاخری است که در آن کشور از شهرت بسزایی برخوردارند.
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در ادامه افزود: از آنجا که مرمت و بازسازی و احداث مقابر مفاخر ملی و ایران شناسانی که در معرفی و گسترش فرهنگ و تمدن ایران اسلامی کوشیده اند از جمله وظایف مهم انجمن به شمار می رود، لذا بازسازی مقبره محمدعلی جناح در کراچی امری ضروری است.
حجت الاسلام ادبی ضمن اشاره به به اینکه این امر قبل از انقلاب در دستور کار قرار داشته ولی بعد بنا به دلایلی مسکوت مانده است، از بازسازی مقبره محمد علی جناح با همکاری انجمن و سفارت ایران در کراچی خبر داد.
دکتر ادبی همچنین از انتشار هر گونه کتاب به صورت مشترک در حوزه فرهنگ و تمدن ایرانزمین و معرفی مفاخر ایرانی استقبال کرد.
حجت الاسلام ادبی در پایان برگزاری شب فرهنگی در انجمن با همکاری سفارت پاکستان در ایران را با حضور ایران شناسان آن کشور گامی مهم در ترویج فرهنگ و بازشناسایی مفاخر دو کشور دانست و از زمینه های همکاری مشترک فیمابین برشمرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.